Moto GPS Tracker

Moto GPS Tracker

GPS Tracker Μηχανής - Μίνι Αντικλεπτικό Μέσω SMS

Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης οχημάτων

Παρέχει πληροφόρηση σχετικά με την θέση και την ταχύτητα του οχήματος ανά πάσα στιγμή μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή ζωντανά πάνω στον χάρτη μέσω internet οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο.

Απαραίτητο αντικλεπτικό αξεσουάρ για οχήματα πάσης φύσεως.

Διαθέτει συναγερμό κίνησης. Αν το αυτοκίνητο μετακινηθεί από την θέση στάθμευσης θα σας ενημερώσει τόσο για το γεγονός όσο και για την θέση του οχήματος.

Το στίγμα έρχεται σε μήνυμα SMS μαζί με πληροφορίες για την ισχύ του σήματος και της μπαταρίας. Από τις πληροφορίες που δεχόμαστε κρατάμε μόνο τις συντεταγμένες (μόνο τα νούμερα) έρχεται το μήνυμα με τις συντεταγμένες (τα 2 νούμερα με κενό στη μέση και βάζουμε και τις τελείες) και τα πληκτρολογούμε στο www.maps.google.com ώστε να δούμε πού βρίσκετε η συσκευή.

Το στίγμα μπορεί να μας έρθει και σε μορφή LINK στο κινητό μας, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδεθούμε σε κάποιο WIFI δίκτυο ή πιο απλά να έχουμε λίγα megabytes στο κινητό μας έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε στο Google Maps την θέση του οχήματος μας.

Ενσωματωμένος αισθητήρας δόνησης.

Δυνατότητα εξουσιοδότησης διαχειριστή, οποιοσδήποτε άλλος καλέσει το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης δεν θα λάβει συντεταγμένες.

Δυνατότητα αλλαγής εργοστασιακού αριθμού σε δικό μας κωδικό της επιλογής μας.

Λειτουργία Vibration Alarm, μόλις αισθανθεί κάποια δόνηση το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης gps κατευθείαν ενημερώνει τον διαχειριστή (τον κάτοχο δηλαδή του οχήματος).

Λειτουργία Motion Alarm, Συναγερμός μετακίνησης του οχήματος, μόλις το όχημα μετακινηθεί τότε το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης gps κατευθείαν ενημερώνει τον διαχειριστή (τον κάτοχο δηλαδή του οχήματος).

Λειτουργία ACC Ignition Detection, ειδοποίηση με γραπτό μήνυμα στον διαχειριστή μόλις η μηχανή του οχήματος ενεργοποιηθεί.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

GSM frequency: 900/1800/850/1900 MHz.

GPRS: Class 12.

Voltage Range: DC 9-24 V.

Standby Current: 0.2mA.

Διαστάσεις: 83x54x26 χιλιοστά

Βάρος: 26 γραμμάρια.

Ακρίβεια GPS: 10m.

Χρόνος εκκίνησης: Cold status 38s, Warm status 2s.

Θερμοκρασία λειτουργίας: -2C ~ +70C.

Υγρασία: 5% ~ 95%.

Διαστάσεις: 5 x 3.5 x 1 cm.

Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.

Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο χρήστης.