Μπαταρίες ROYAL

Μπαταρίες ROYAL κλειστού τύπου ασβεστίου με δύο χρόνια εγγύηση.Για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων.

Οι καλύτεροι συσσωρευτές παγκοσμίως, απο το κορυφαίο εργοστάσιο της Delkor.

Βραβεύονται τα τελευταία 12 συνεχή χρόνια, με το Korean Standard Quality Index KS-QEI Award ως προιόντα αναφοράς και ύψιστης ποιότητας, προδιαγραφών ΟΕ, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά τόσο στις μετρήσεις ρεύματος εκκίνησης όσο και σε βαθειά εκφόρτιση, κατά πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού και με εξαιρετικό λόγο σχέσης τιμής/απόδοσης.

Αυτό οφείλεται στην ευρεία χρήση κασσίτερου, στην Power-Frame αρχιτεκτονική των ιδιαιτέρως μεγάλου πάχους πλακών τους και στην περιφερειακή ενίσχυση των διαχωριστήρων με ειδικά τριπλά νεύρα που αποτρέπουν την απόρριψη της ενεργούς πάστας.

Η ποιοτική τους διαφορά φαίνεται και από το αυξημένο βάρος της στιβαρής δομής τους σε σχέση με τα υπόλοιπα κατασκευάσματα της αγοράς (επώνυμα και μη).

Γι΄ αυτό το λόγο, οι συσσωρευτές Royal, προσφέρουν πολυετή διάρκεια λειτουργίας (6, 8, 9 ή ακόμη και άνω των 10 ετών) και αντικαθιστώνται κατά προτίμηση πάλι με συσσωρευτές Royal μετά από πολλά χρόνια σκληρής χρήσης σε αυτοκίνητο, σκάφος ή φορτηγό.

Οι συσσωρευτές ROYAL, θεωρούνται παγκοσμίως συσσωρευτές αναφοράς, χρησιμοποιούνται για πρώτη τοποθέτηση απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και θεωρούνται τα κορυφαία και καλύτερα προιόντα στην κατηγορία τους (Top Quality Products) και την αγορά aftermarket.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Heavy Duty (σκληρής χρήσης) συγκαταλέγεται στις ποιοτικότερες μπαταρίες της παγκόσμιας αγοράς.

Υψηλής αντοχής εξωτερικό περίβλημα

• 100% χωρίς ανάγκη συντήρησης (MF)

Ερμητικά κλειστή (Sealed) σύμφωνα με τα σύγχρονα Standards.

Υδρόμετρο (ματάκι) που υποδεικνύει αν έχουμε σωστή φόρτιση η όχι

Αστείρευτη ενέργεια.

Εκπληκτική διάρκεια απόδοσης.

Υπερενισχυμένη κατασκευή που παρέχει αυξημένη αντίσταση στην φθορά της χρήσης

Γέφυρες σύνδεσης πόλων μεγάλου πάχους και υψηλής πυκνότητας μετάλλου

Διαχωριστήρες με ειδικά νεύρα ενίσχυσης, τύπου φακέλου αμελητέας ωμικής αντίστασης

Αντιεκρηκτική βαλβίδα εκτόνωσης για ασφαλή συμπεριφορά σε περίπτωση υπερφόρτισης και υπερθέρμανσης

Πλάκες κατασκευασμένες με τεχνολογία πλέγματος PowerFrame και με πρόσμιξη ασβεστίου (calcium) για μηδενικές απώλειες ηλεκτρολύτη στις υψηλές θερμοκρασίες, που τις καθιστά έως και 66% πιο ισχυρές δομικά και πιο ανθεκτικές στη διάβρωση σε σχέση με τα άλλα σχέδια πλέγματος. Αυτό σημαίνει ότι το πλέγμα διαρκεί περισσότερο.

Ο σχεδιασμός PowerFrame παρέχει έως και 70% καλύτερη ηλεκτρική ροή σε σχέση με άλλες τεχνολογίες πλέγματος και ως εκ' τούτου οι μπαταρίες Royal παρέχουν ανώτερη ισχύ εκκίνησης ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Ασύγκριτα μεγαλύτερος μέσος όρος ζωής (Service Life Cycles), σε σχέση με τις άλλες μπαταρίες (after market) υγρού ηλεκτρολύτη.

• Σχέση απόδοσης/τιμής: Εξαιρετική.