ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ
Moto GPS Tracker

GPS Tracker Μηχανής -  Μίνι Αντικλεπτικό Μέσω SMS
Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης οχημάτων
Παρέχει πληροφόρηση σχετικά με την θέση και την ταχύτητα του οχήματος ανά πάσα στιγμή μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή ζωντανά πάνω στον χάρτη μέσω internet οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο.
Απαραίτητο αντικλεπτικό αξεσουάρ για οχήματα πάσης φύσεως.
Διαθέτει συναγερμό κίνησης. Αν το αυτοκίνητο μετακινηθεί από την θέση στάθμευσης θα σας ενημερώσει τόσο για το γεγονός όσο και για την θέση του οχήματος.

Το στίγμα έρχεται σε μήνυμα SMS μαζί με πληροφορίες για την ισχύ του σήματος και της μπαταρίας. Από τις πληροφορίες που δεχόμαστε κρατάμε μόνο τις συντεταγμένες (μόνο τα νούμερα) έρχεται το μήνυμα με τις συντεταγμένες (τα 2 νούμερα με κενό στη μέση και βάζουμε και τις τελείες) και τα πληκτρολογούμε στο www.maps.google.com ώστε να δούμε πού βρίσκετε η συσκευή.

Το στίγμα μπορεί να μας έρθει και σε μορφή LINK στο κινητό μας, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδεθούμε σε κάποιο WIFI δίκτυο ή πιο απλά να έχουμε λίγα megabytes στο κινητό μας έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε στο Google Maps την θέση του οχήματος μας.
Ενσωματωμένος αισθητήρας δόνησης.

Δυνατότητα εξουσιοδότησης διαχειριστή, οποιοσδήποτε άλλος καλέσει το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης δεν θα λάβει συντεταγμένες.

Δυνατότητα αλλαγής εργοστασιακού αριθμού σε δικό μας κωδικό της επιλογής μας.

Λειτουργία Vibration Alarm, μόλις αισθανθεί κάποια δόνηση το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης gps κατευθείαν ενημερώνει τον διαχειριστή (τον κάτοχο δηλαδή του οχήματος).

Λειτουργία Motion Alarm, Συναγερμός μετακίνησης του οχήματος, μόλις το όχημα μετακινηθεί τότε το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης gps κατευθείαν ενημερώνει τον διαχειριστή (τον κάτοχο δηλαδή του οχήματος).

Λειτουργία ACC Ignition Detection, ειδοποίηση με γραπτό μήνυμα στον διαχειριστή μόλις η μηχανή του οχήματος ενεργοποιηθεί.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
GSM frequency: 900/1800/850/1900 MHz.
GPRS: Class 12.
Voltage Range: DC 9-24 V.
Standby Current: 0.2mA.
Διαστάσεις: 83x54x26 χιλιοστά
Βάρος: 26 γραμμάρια.
Ακρίβεια GPS: 10m.
Χρόνος εκκίνησης: Cold status 38s, Warm status 2s.
Θερμοκρασία λειτουργίας: -2C ~ +70C.
Υγρασία: 5% ~ 95%.
Διαστάσεις: 5 x 3.5 x 1 cm.


Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο χρήστης.

 Τιμή: 59,00€


OSIO SAT3 moto

OSIO SAT 3 GPS LOCATOR
δέχεται back-up battery

- Εύκολη τοποθέτηση και λειτουργία χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις
- Δε χρειάζεται υποστήριξη από κάποια άλλη εταιρεία με αποτέλεσμα περιορισμένο κόστος κατά τη χρήση
- Μπορούμε με την ανάλογη εντολή που στέλνουμε από το κινητό μας να εντοπίζουμε την ακριβή θέση και ταχύτητα του οχήματος λαμβάνοντας τις ακριβείς συντεταγμένες με μορφή SMS στο κινητό μας
- Ρυθμίζεται να στέλνει συντεταγμένες ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (ανά 1 λεπτό έως ανά 1 ώρα) και ανά απόσταση (ανά 1 χλμ έως ανά 60χλμ)
- Σε περίπτωση κλοπής του οχήματος (παρόλο που δε συνυπάρχει άλλος συναγερμός στο όχημα) λαμβάνουμε μήνυμα μετακίνησης του οχήματος (έστω και με σβηστό κινητήρα) καθώς και τις συντεταγμένες του οχήματος (αν π.χ. φορτώσει κάποιος το όχημα και το μετακινήσει ενώ είναι σβηστό)
- Οι πληροφορίες αυτές έρχονται με ένα απλό μήνυμα SMS στο κινητό από το οποίο έχουμε στείλει το μήνυμα
- Υπάρχουν προ-ρυθμισμένα μηνύματα που θα μας ειδοποιούν για την κατάσταση του οχήματος τα οποία προστατεύονται από ένα 4ψήφιο κωδικό ασφαλείας
- Μπορεί να τοποθετηθεί είτε ανεξάρτητη η συσκευή είτε σε συνδυασμό με ήδη υπάρχον συναγερμό στο όχημα 
- Στην περίπτωση συνδυασμού με άλλο συναγερμό, υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνουμε και μήνυμα παραβίασης στο εσωτερικό του οχήματος.
- Με ένα απλό μήνυμα SMS μπορούμε να μπλοκάρουμε τον κινητήρα του οχήματός μας σε περίπτωση κλοπής
- Κεραία GPS συμπεριλαμβάνεται 

Τιμή: 185,00€

Όνομα Προϊόντος

Κωδικός: 000000

Περιγραφή

Τιμή: 00,00€